EVO Championship 2016 gaat vandaag van start!

  EVO Championship 2016, het grootste en jaarlijkse terugkerende toernooi voor vechtgames is dit weekend terug. Van 15 tot en met 17 juli zullen de beste spelers van de wereld met elkaar de strijd aan gaan in vechtgames zoals Street Fighter en Super Smash Bros.

  Het EVO Championship 2016 wordt zoals ieder jaar gehouden in Las Vegas. Ook dit jaar komen de allerbeste spelers van Street Fighter V, Super Smash Bros, Pokken, Tekken 7, Killer Instinct, Mortal Kombat XL en Guilty Gear bij elkaar om uit te maken wie nou daadwerkelijk de beste spelers ter wereld zijn.

  Om 17.00 uur vanmiddag wordt het spits afgebeten met Street Fighter, Super Smash Bros en Pokken. Omdat er zoveel verschillende toernooien tegelijk aan de gang zijn, wordt het toernooi op meerdere kanalen van Twitch uitgezonden. Zo hoef je helemaal niets te missen van het toernooi waar jij het meest in geinteresseerd bent, alles is namelijk gecovered.

  EVO Championship 2016 wordt op vijf kanalen uitgezonden

  Via Kanaal 1, Kanaal 2, Kanaal 3, en Kanaal 4, zijn de verschillende games te volgen. Voor Street Fighter V is een speciaal kanaal ingericht dat enkel en alleen dat toernooi uitzendt. Een volledig tijdsschema vind je onderstaand. Alle tijden zijn in Pacific Daytime dus je moet er 9 uur bij op tellen om op de Nederlandse tijd uit te komen.

  EVO Championship 2016

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.