Everything en Metro 2033: Redux gratis in de Epic Games Store

  Vorige week waren diverse Batman-games, waaronder Batman: Arkham Knight en de Lego Batman Trilogy gratis in de Epic Games Store. Nu zijn er twee nieuwe games een week lang gratis in de Epic Games Store. De games zijn: David OReilly’s Everything en Metro: 2033 Redux van 4A Games.

  Everything en Metro 2033: Redux zijn gratis voor gebruikers tot 3 oktober. OReilly's Everything is een reality-simulator uitgebracht in 2017 op PlayStation 4 en PC en in 2019 op de Nintendo Switch. Metro 2033 Redux is ontwikkeld door 4A Games en is in 2014 uitgebracht voor de PlayStation 4, PC en Xbox One.

  Nieuwe games in de Epic Games Store

  Elke week worden er games gratis aangeboden in de Epic Games Store. Als deze jouw aandacht niet trekken, zijn er binnenkort weer twee nieuwe. Voordat de gratis games worden vervangen door Everything en Metro: 2033 Redux kun jij nog diverse Batman-games gratis downloaden. Dit zijn Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight en de Lego Batman Trilogy.

  Metro 2033 speelt zich af in Moskou nadat er in de Russische hoofdstad bommen zijn gevallen en iedereen is ondergedoken in de metrotunnels van de hoofdstad. Je kruipt in de huid van Artyom, een jongeman die opgroeide in de metro. Dit is jouw huis en alles wat jij je kan herinneren. Maar de buitenwereld wacht en aan Artym om die ontdekken. De game kreeg in onze review een 7.5.

  Everything is een interactieve ervaring, waarin jij kan alles kan doen met alles wat je ziet. Zo kun je een dier zijn, een planeet of zelfs een heel zonnestelsel. Reis door het universum en ga op ontdekking, bezoek alles wat je tegenkomt om zo bepaalde doelen te behalen of om punten te verdienen. Alles wordt random gegenereerd door een AI en iedereen zal dan ook een gehele unieke ervaring hebben tijdens het spelen in Everything.

  Op 3 oktober worden Everything and Metro: 2033 Redux vervangen door puzzelspel Minit.

  Everything

  Verkijgbaar vanaf 21 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.