Everybody's Golf PS4 release komt eraan

  In een blog van PlayStation is zojuist een Everybody's Golf PS4 release aangekondigd. De game komt op 30 augustus uit.

  Everybody's Golf was al beschikbaar voor de PlayStation Vita en de PS3, maar krijgt nu dus ook een release op de PS4. Het is de elfde game uit de Hot Shots Golf franchise en omdat het de twintigste verjaardag van de serie is zal de game 30 augustus dit jaar verschijnen. De PS4-versie van de game bevat nieuwe online modi, meer opties om je personage aan te passen en nieuwe activiteiten die je kunt uitvoeren in de open wereld van de game.

  Everybody's Golf PS4 release aangekondigd

  Je kunt bijvoorbeeld vissen in de vijvers op het golfveld, racen in de buggy of op schatten jagen. De game kan vanaf vandaag gepre-orderd worden in de PlayStation Store voor 40 euro. De pre-orderbonus bevat een avatar, een extra golfbaan, twee unieke shirts voor je personage, een premium kart, een konijnenkostuum en een dynamisch thema voor je PS4. Deze bonussen, behalve de avatar, krijg je pas na de Everybody's Golf PS4 release.

  Er zal ook een gesloten online test voor de game plaatsvinden, spelers die hiervoor in aanmerking komen ontvangen binnenkort een email van PlayStation. In onze review kreeg de Playstation Vita versie van de game een 7.0.

  Everybody's Golf

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.