Eternal Darkness trademark opnieuw geregistreerd door Nintendo

  Het handelsmerk voor de Nintendo GameCube-klassieker Eternal Darkness is opnieuw door Nintendo vastegelegd. Een gebruiker op het NeoGAF forum meldt dit. Wat Nintendo met het handelsmerk gaat doen, is nog onduidelijk. De Eternal Darkness trademark kan duiden op release voor de Switch of voor Virtual Console.

  Eternal Darkness: Sanity's Requiem is een horror game die oorspronkelijk uitkwam voor de GameCube. Nintendo heeft al meerdere keren een trademark voor de game vastgelegd. Zo werd in 2010 het patent op de game verlengd en in 2013 werd dat wederom gedaan. Nu heeft Nintendo of America opnieuw het handelsmerk geregistreerd bij de United States Patent and Trademark Office (USPTO).

  Eternal Darkness trademark wijst op meerdere dingen

  Met de Eternal Darkness trademark kan Nintendo meerdere dingen doen. Zo kan de game opnieuw uitkomen voor de Virtual Console, iets wat veel mensen op het internet verwachten dat gaat gebeuren, of kan Nintendo bezig zijn met een HD-remaster.

  Ook kan het zo zijn dat Nintendo op het moment bezig is met een sequel voor de game. Deze zou dan uit kunnen komen voor de Nintendo Switch.

  Het is nog erg onduidelijk wat Nintendo precies gaat doen met de registratie van het handelsmerk. Dat is vooralsnog even afwachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.