eSports controller NACON GC-400ES crowdfunding is van start gegaan

  Mee willen kunnen draaien met eSports voor de PC, maar altijd al een console fanaat geweest? Die barrière kan binnenkort verleden tijd zijn. Er is namelijk een crowdfunding campagne gestart voor de eSports controller NACON GC-400ES.

  NACON, een verbeteraar van gaming accessoires, wil een nieuwe controller op de markt brengen. Deze controller, de NACON GC-400ES geheten, moet een verandering brengen in het eSports landschap van nu. De controller zorgt er namelijk voor dat populaire eSports niet meer alleen met toetsenbord en muis, maar ook met deze besturing aangepakt kunnen worden. Zo kan je bijvoorbeeld League of Legends spelen met de controller!

  eSports controller NACON GC-400ES moet doel behalen

  De eSports controller NACON GC-400ES moet alleen nog gerealiseerd worden. En om dit te bereiken, is het NACON crowdfunding project gestart om in totaal 30 duizend dollar op te halen. De hoop is erop gevestigd dat dit doel binnen een maand wordt gehaald via Indiegogo. Een controller gaat zo'n 90 euro kosten.

  Volgens de mensen van NACON gaat het apparaat een aantal features krijgen waarmee het verwacht successen te behalen. Zo is de controller vormgegeven in een ergonomisch design, waarbij zelfs het gewicht aangepast kan worden. Bovendien kan je vier verschillende gameprofielen instellen, zo kan je bijvoorbeeld de precisie en gevoeligheid aanpassen. Daarnaast heeft de controller ook twee verschillende spelmodi waarin een onderscheid wordt gemaakt tussen klassieke PC games en bijvoorbeeld MOBA's.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.