ESL BeNeLux Championship finals tickets te koop

  Op 7 en 8 juli zullen de eerste eSports finales ooit gespeeld worden in de Amsterdam ArenA. Het is daarmee ook de eerste keer dat de ArenA het toneel is voor een ESL toernooi sinds de samenwerking. De ESL BeNeLux Championship finals tickets zijn vanaf vandaag te koop.

  Op de twee dagen begin juli zullen meerdere finales van verschillende games gespeeld worden. Hierin wordt bepaald wie het beste team is van de BeNeLux. De beste vier teams van CS:GO, League of Legends en Hearthstone zullen met elkaar de strijd aan gaan. Daarnaast zijn er meerdere activiteiten gepland omtrent eSports.

  ESL BeNeLux Championship finals tickets met extra's

  Tijdens de ESL BeNeLux Championship finales is er voor bezoekers de mogelijkheid om een FIFA- en Fighting-toernooi te bekijken en zelf games te spelen. Ook is er hardware om te testen, kan je shirts en andere accessoires kopen van je favoriete eSports team en kan je met de nieuwe eSports supersterren op de foto. Onder andere het team van Fnatic zal op het evenement aanwezig zijn.

  De ESL BeNeLux Championship finales waren een open format waarvoor meer dan duizend spelers zich aan hebben gemeld. Door kwalificaties te spelen, probeerden ze allemaal om een plekje te bemachtigen voor de reguliere competitie en uiteindelijk bij de laatste vier. Op 4 en 5 mei is er een allerlaatste kans om deze droom nog waar te maken en een plekje te bemachtigen, daarna is dit niet meer mogelijk en zal de competitie van start gaan.

  Kijk mee via Twitch

  Vanaf 16 mei is de competitie wekelijks te volgen via het Twitch stream kanaal. In deze voorrondes wordt bepaald wie uiteindelijk in de Amsterdam ArenA mogen aantreden. De ESL BeNeLux Championship finals worden 7 en 8 juli gespeeld, met CS:GO op de donderdag en League of Legends en Hearthstone op vrijdag. De ESL BeNeLux Championship finals tickets voor het evenement zijn reeds verkrijgbaar.

  Counter-Strike: Global Offensive

  Verkijgbaar vanaf 22 august 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.