Er komt een nieuwe Stephen King film aan!

  Na het succes van It op het witte doek zijn de boeken van Stephen King meer gewild dan ooit. De boeken van de legendarische schrijver maken al sinds jaar en dag naam in de filmwereld en er komt nu dus een nieuwe Stephen King film.

  Een verfilming van een boek van Stephen King doet het bijna altijd goed, denk maar aan films als The Shawshank Redemption, The Shining en The Green Mile. Aan dit rijtje films gaat er in de toekomst eentje aan toegevoegd worden, het boek The Talisman gaat namelijk verfilmd worden.

  The Talisman

  The Talisman is door Stephen King samen geschreven met Peter Straub, de twee koningen als het gaat om horror, thriller en sciencefiction. The Talisman gaat over een vaderloos jongetje dat zijn stervende moeder moet zien te redden, hoe? Door een magische talisman te vinden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Het jongetje moet namelijk vanaf de Amerikaanse kust het hele continent oversteken om de talisman te vinden.

  Nieuwe Stephen King films

  Een verfilming van een boek moet altijd worden aangepast aan het grote scherm, dus ook de boeken van Stephen King. De man die deze taak op zich heeft genomen is Josh Boone. De regisseur van The Fault in Our Stars, Stuck in Love en de in 2018 verschijnende X-Men film mag de film gaan aanpassen. Een goede keuze om zo'n vrij onervaren man op deze titel te zetten?

  Naast The Talisman komt er ook nog een vervolg op de bioscoophit van Stephen King's It. Deze film zal volgend jaar september in de bioscoop te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.