'Er komt een EA persconferentie op gamescom 2019'

  De zon staat weer in de lucht en een nieuw gerucht is opgedoken. Dit keer gaat het volgens FIFPlay om een EA persconferentie op gamescom 2019 die plaats zou moeten vinden. De site claimt dat EA naast FIFA 20 ook een paar verrassingen gaat tonen.

  FIFPlay

  Volgens FIFPlay gaat EA tijdens gamescom 2019 een persconferentie houden en dan wel op dinsdag 20 augustus om 18.30 uur. De persconferentie moet te volgen zijn via een livestream en gaat de EA Live Show heten. Volgens de site gaan verschillende FIFA 20-gerelateerde aankondigingen plaatsvinden, waaronder nieuwe gameplay en een live wedstrijd.

  Ook zou er ruimte worden gemaakt voor een paar kleine verrassingen, maar wat die precies inhouden is nog maar de vraag. De site noemt verder niet of Star Wars Jedi: Fallen Order aanwezig zal zijn, maar dat kan best één van de verrassingen zijn. Hetzelfde geldt ook voor de nieuwe Need for Speed waar al tijden over gespeculeerd wordt en waarvoor al eerder geruchten opdoken.

  Van FIFA 20 weten we tot nu toe de releasedatum, namelijk 27 september en wie de cover siert dit jaar. De standaard editie wordt namelijk bekleed met het gezicht van Eden Hazard van Real Madrid, de Champions Edition straalt de Nederlander Virgil van Dijk die bij Liverpool speelt en dan is er nog de Ultimate Edition. Daarvan is nog niet officieel onthuld wie er op de cover staat, maar door een tweet van een EA-medewerker vermoeden fans dat het Zinedine Zidane zal worden.

  Is een EA persconferentie op gamescom 2019 waarschijnlijk?

  In hoeverre het gerucht van een EA persconferentie op gamescom 2019 klopt, valt nog in twijfel te trekken. Zo staan er een paar fouten in het bericht van de oorspronkelijke bron, namelijk FIFPlay. Daar staat namelijk aangegeven dat de persconferentie op 20 augustus gaat plaatsvinden, maar wordt vervolgens 21 augustus genoemd als de dag waarop mensen kunnen aanschuiven voor de livestream.

  Ook de tijden lijken twijfelachtig. Aangegeven wordt dat de livestream om 18.30 CET (Centraal Europese Tijd) van start zou gaan, alleen heeft Europa momenteel niet de CET-tijdzone, maar de CEST-tijdzone wegens de zomer. Tot EA de persconferentie zelf aankondigt, is het dan ook zeer verstandig om dit gerucht met een flinke korrel zout te nemen.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.