Er is weer een Wolfenstein easter egg!

  Vanaf vandaag ligt Wolfenstein 2: The New Colossus in de winkels en de game bevat net zoals in het vorige deel weer een leuke easter egg. Wanneer je weer in de huid kruipt van B.J. Blazkowicz kom je waarschijnlijk de Wolfenstein easter egg vanzelf tegen, maar zo niet dan helpen we je bij deze een handje!

  In de Wolfenstein games zit er elke keer een easter egg verborgen die je terug in de tijd kan gaan en de ouderwetse Wolfenstein 3D kan spelen. In Wolfenstein: The New Order kon je de easter egg vinden door in je thuisbasis op bed te gaan liggen en de nieuwe Wolfenstein easter egg is zelfs nog makkelijker te vinden!

  In Wolfenstein 2: The New Colossus bevindt jouw thuisbasis, die je deelt met andere rebellen, in een gekaapte Nazi U-boat. In het hol van de leeuw dus, maar de angstaanjagende boot is omgetoverd tot een plezierige plek met drank, muziek en dus ook games!

  De Wolfenstein easter egg

  In de boot waar jij als B.J. Blazkowicz verblijft is dus een hol vol plezier, waar je heel makkelijk een arcade kast kan vinden genaamd 'Wolfstone 3D'. Dit is gewoon de ouderwetse Wolfenstein 3D, maar dan met een twist!

  In plaats van dat je in deze Wolfenstein easter egg de jacht opent op de Nazi's, open je de jacht op de rebellen. Je zou dus verwachten dat de muren helemaal vol met Führer posters hangen, maar niets is minder waar. De muren hangen vol met het doelwit dat gedood moet worden, de grootste vijand van het rijk: B.J. Blazkowicz.

  Wolfenstein 2: The New Colussus is vanaf vandaag verkrijgbaar, ga jij de game halen?

  Wolfenstein 3D

  Verkijgbaar vanaf 31 may 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.