EpiCon onthult programma zomereditie

  EpiCon maakt de programmering voor de eerste editie bekend. Er komen diverse uitgevers en ontwikkelaars uit de game-industrie naar het evenement die daar hun nieuwste spellen tonen aan het publiek.

  2K, Capcom, Warner Bros. Interactive Entertainment, IGN, Power Unlimited en natuurlijk XGN zelf zijn allen aanwezig bij EpiCon. Je kunt spellen spelen bij de verschillende standjes en volgens de programmering mogen gamers zich wagen aan onder andere Evolve, FIFA World Cup Brazil, Transformers Universe, Ultra Street Fighter IV en GRID: Autosport.

  Games of Thrones tijdens EpiCon

  Niet alleen games passeren de revue op EpiCon, maar HBO is ook aanwezig met de populaire serie Games of Thrones. De House of Wax verzorgt zwaardgevechten en om de ervaring compleet te maken is de bekende troon uit de serie aanwezig tijdens het evenement.

  Om de dag verder in te vullen verschijnt er een heuse zombie hindernisbaan die jij samen met je vrienden kunt doorlopen. Neem een speelgoedgeweer in handen en schiet alle zombies die op je afkomen neer. Doorloop zo snel mogelijk het parcours, voordat de gemuteerde mensen jou bijten.

  Voor de minder actieve bezoekers komen er diverse bioscoopzalen beschikbaar waar je kunt genieten van de laatste films en van een sneak preview voor komende titels. Welke films en series draaien, is nog niet bekendgemaakt en volgt later.

  2014 FIFA World Cup Brazil

  Verkijgbaar vanaf 15 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.