Epic Games Fortnite klantenservice krijgt een 'F' van BBB

  Sinds Epic Games Fortnite heeft uitgebracht is de game een groot succes geworden met een groeiende fanbase. BBB, (Better Business Bureau) een non-profitorganisatie in de Verenigde Staten en Canada, heeft aangekondigd dat Epic Games een F beoordeling krijgt vanwege haar klantenservice van Fortnite. Een F is de laagste beoordeling die mogelijk is om te geven.

  BBB schreef dat een meerderheid van de 247 onbeantwoorde klachten die tegen Epic Games zijn ingediend voornamelijk gaan over problemen met restitutie of ruilen. Het bedrijf heeft dan ook meerdere malen geprobeerd contact op te nemen met de makers van Fortnite, maar dit was allemaal zonder resultaat. Epic Games heeft niet gereageerd.

  Goed om te weten is dat BBB geen orgaan van de overheid, maar wel een nationaal netwerk is van non-profit organisaties. Het bedrijf zet zich in om bedrijven en hun diensten te verbeteren. Verder waarschuwt het bedrijf haar klanten en lezers ook voor fraudeurs en oplichtingspraktijken. BBB geeft informatie over bedrijven en geeft deze beoordelingscijfers op basis van hun diensten, zoals de klantenservice.

  Epic Games Fortnite klantenservice slecht beoordeeld

  Vorige maand kwam Epic Games nog in het nieuws voor het openen van een officiële merchandise winkel. De webwinkel heet Retail Row en is vernoemd naar de locatie in Fortnite Battle Royale. De merchandise is verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar ook in Europa. Tot voorheen was er geen officiële Fortnite kleding te koop, maar daar is nu een verandering in gekomen. Fans kunnen t-shirts, truien en onesies kopen.

  Ook zijn recent de nieuwe patch notes uitgebracht bij de Fortnite v7.10 content update. Hierbij werd een nieuw wapen, een aangepaste locatie en kleinere aanpassingen aan verschillende features toegevoegd. Het nieuwe wapen heet de Suppressed Sniper Rifle en kan worden gevonden in floor loot, chests, vending machines en supply drops. Dit nieuwe wapen is minder sterk, maar in ruil daarvoor zullen je tegenstanders niet meteen weten waar het schot vandaan komt.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.