Enorme Videoland storing zorgt voor duizenden meldingen

  Iedereen die languit op de bank wilde hangen voor wat Videoland vanavond had flink wat pech. Een enorme storing maakt het voor velen onmogelijk om momenteel hun favoriete series op Videoland te streamen.

  Videoland

  Vanaf 19:18 zijn er al meldingen van een storing bij Videoland. Deze meldingen worden ook bevestigd via allestoringen.nl. Hier zijn al meer dan 6000 meldingen binnengekomen door mensen die problemen ondervinden wanneer zij gebruik proberen te maken van de service.

  Meer storingen bij Videoland

  Het is niet de eerste keer in korte tijd dat er een storing is bij Videoland. Eén van de reacties bij allestoringen.nl is dan ook: "alweer storing... gaat lekker zo, waar betaal ik nog voor?" Gisteren was er ook kort een storing en vorige week werden ook op verschillende momenten meldingen van storingen gedaan. Op de website van Videoland staat ook aangegeven dat de streamingdienst met een storing kampt en momenteel aan een oplossing werkt.

  Momenteel lijkt het erop dat de storing voor sommige abonnees al wel is opgelost. Zo zijn er ook al meldingen van mensen die al wel met Videoland aan de slag kunnen. Voor sommigen werkt de app al wel op hun mobiel, maar bijvoorbeeld nog niet op de smart tv. Op het moment tast iedereen nog in het duister hoe lang deze storing duurt, al is de aanname dat de storing snel verholpen zal zijn. Mocht Videoland op dit moment al voor jou werken, dan bestaat er een mogelijkheid dat het de komende tijd nog wat instabiel is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.