Emma Stone in Death Stranding afbeelding gelekt?

  De sterrencast van Death Stranding wordt mogelijk nog verder uitgebreid. Volgens een gelekte afbeelding en GIF zou Emma Stone in Death Stranding zitten.

  De gelekte afbeelding is hieronder te bekijken en het personage dat daar afgebeeld staat, lijkt nogal op Emma Stone. Omdat de stijl van de make-up en kleding gelijk is aan die van het karakter dat Mads Mikkelsen speelt in de game, lijkt het erop dat ook Emma Stone in Death Stranding een rol zal hebben.

  Emma Stone in Death Stranding lek

  De gelekte afbeelding is in slechte kwaliteit geschoten en het scherm staat ook maar half op de foto. Dat zijn twee standaard manieren om een neppe afbeelding de wereld in te brengen. Neem deze foto dan voorlopig ook met een flinke korrel zout totdat we meer krijgen te horen van Hideo Kojima, de maker van Death Stranding.

  Emma Stone in Death Stranding?

  Enkele uren na het lekken van de foto is er ook een GIF gevonden. Op het bewegend plaatje zien we een personage dat een bril afneemt. Onder die bril zit het personage dat op de gelekte afbeelding ook te zien is. Ook deze GIF is in slechte kwaliteit.

  Emma Stone in Death Stranding lek 2

  Grote sterrencast voor Death Stranding

  Als uiteindelijk zou blijken dat Emma Stone in Death Stranding aanwezig zou zijn, dan is zij de vierde grote naam die aan de game verbonden zou zijn. Norman Reedus, Mads Mikkelsen en Guillermo del Toro hebben ook rollen in Death Stranding.

  Het is niet de eerste keer dat Emma Stone genoemd wordt voor een rol in Death Stranding. Eerder deze maand leidde een tweet van Kojima al tot geruchten over haar betrokkenheid bij de game. Kojima is namelijk een groot fan van Stone en de film La La Land. Mikkelsen reageerde toen nog met de melding dat hij er niets over mocht vertellen.

  Death Stranding is een vooralsnog mysterieuze game. Behalve dat de game naar de PlayStation 4 komt, weten we nog vrijwel niets over de game.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.