Emilia Clarke hoofdrol in Star Wars Han Solo film

  Emilia Clarke krijgt een hoofdrol in de Star Wars Han Solo film. Hiermee komt er steeds meer informatie over de nog naamloze Star Wars spin-off film die in 2018 in de bioscoop te zien moet zijn.

  Er is een nieuw hoofdpersonage voor de Han Solo film bekendgemaakt. Dit keer gaat het om een vrouwelijke hoofdrol die gespeeld gaat worden door Emilia Clarke, onder andere bekend voor haar acteerwerk in Game of Thrones als Daenerys Targaryan. De drakenkoningin gaat dit keer op avontuur in een galaxy far far away...

  Han Solo film begint ergens op te lijken

  De Han Solo film, die nog geen naam heeft gekregen, begint steeds meer vorm te krijgen. Naast een releasedatum en dat we weten dat het over de jongere jaren van Han Solo gaat was er nog niet heel veel bekend over de film.

  Nu begint er toch wel wat meer informatie over de film te komen. Eerder werd al bekendgemaakt dat Donald Glover de rol van Lando op zich neemt en dat de jonge Han Solo gespeeld gaat worden door Alden Ehrenreich.

  Welke rol Emilia Clarke op zich neemt is nog niet bekend, maar Star Wars laat op haar website weten dat Clarke te maken gaat krijgen met Han Solo en Chewie.

  De Han Solo film, die zich net zoals Rogue One afspeelt voor de film Star Wars IV: A New Hope, is een spin-off film van de originele Star Wars films die zich richt op de jonge jaren van Han Solo.

  De Han Solo film zal op 25 mei 2018 in de bioscoop te zien zijn. De andere spin-off film van Star Wars, Rogue One, draait vanaf 14 december 2016 in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.