EMAGON is het nieuwe project van Sony

  Sony heeft een teaser online geslingerd van een nieuw project dat de naam EMAGON draagt. Het project wordt mogelijk op de Game Awards aanstaande vrijdag aangekondigd.

  De beelden (hierboven te zien) zijn mogelijk uitgelekt, aangezien de trailer alleen op het Spaanse PlayStation Blog werd geplaatst en niet op de Europese of Amerikaanse. In het bericht wordt aangegeven dat er op 5 december meer zal worden verteld over het project. Deze datum valt samen met de Game Awards in Amerika; wie weet is het dus een van de twaalf nieuwe projecten die getoond zullen gaan worden.

  EMAGON is misschien helemaal geen game

  De trailer is volledig Spaans gesproken en toont enkele seconde gameplay. Wie de game precies maakt, is niet helemaal duidelijk. Of het überhaupt om een game gaat, is ook nog niet helemaal helder; draai de naam EMAGON om en je krijgt NO GAME.

  De Game Awards 2014 zal aanstaande vrijdag plaatsvinden in Las Vegas. Tijdens dit evenement zullen er prijzen worden uitgereikt en nieuw materiaal van bestaande en onaangekondigde projecten worden vertoond. Er zal sowieso meer te zien zijn van Metal Gear Online.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.