Ellen Ripley komt naar Alien: Isolation als pre-order bonus

  Ellen Ripley en de rest van de originele Alien cast maken hun opwachting in twee Alien: Isolation missies, die alleen verkrijgbaar zijn al pre-order bonus. De originele acteurs uit de Alien film lenen hun stem en gelijkenis aan de digitale personages.

  De eerste Alien: Isolation pre-order bonus missie heet Crew Expendable, en geeft je de keuze uit drie verschillende speelbare personages: Ellen Ripley, Parker en Dallas. Met je gekozen personage verken je de Nostromo, en ga je erop uit om de alien naar een luchtsluis te lokken. Deze missie krijg je bij elke geplaatste pre-order in de Benelux.

  De tweede missie heet Last Survivor, waarin je als Ripley speelt. In een race tegen de klok is het aan Ripley en de speler om Nostromos zelfvernietigingsprocedure te activeren. Deze missie is enkel verkrijgbaar bij een select aantal verkopers, het is alleen nog niet bekend welke verkopers dat zullen zijn.

  In Alien: Isolation speel je als de dochter van Ripley

  In Alien: Isolation kruip je in de rol van Amanda, de dochter van Ripley. Amanda is op zoek naar haar moeder, die verdwenen is. Ze wordt overgeplaatst naar het ruimtestation Sevastopol, om de zwarte doos van de Nostromo te vinden. Als ze eenmaal op Sevastopol aankomt, blijkt het ruimtestation ingenomen te zijn door een alien. Alien: Isolation verschijnt 7 oktober voor de PC, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.

  Alien: Isolation

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.