Elizabeth Olsen is Scarlet Witch in Avengers 2

    Al geruime tijd gaan er geruchten rond over Elizabeth Olsen en de rol van Scarlet Witch in de aankomende titel Avengers: Age of Ultron. Nu is dan eindelijk de kogel de kerk, want met zekerheid valt te zeggen dat Olsen de rol heeft bemachtigd.

    Begin van deze maand werd al duidelijk dat Aaron Taylor-Johnson, bekend van Kick-Ass, de rol van Pietro Maximoff oftewel Quicksilver op zich neemt. In principe is Quicksilver een mutant, maar dit mag rechtelijk niet gezegd worden. Zo heeft Fox de rechten van de X-Men franchise in handen, waar hetzelfde karakter in voorkomt. In X-Men: Days of the Future Past speelt Evan Peters de rol van Quicksilver, die gek genoeg met Taylor-Johnson heeft samengewerkt in Kick-Ass.

    Elizabeth Olsen gaf bevestiging op haar rol als Scarlet Witch in een interview met MTV, die met name gericht was op de film Oldboy. In dit gesprek vertelde Olsen dat zij al met Aaron Taylor-Johnson samenwerkt in Godzilla voor de rol van man en vrouw. Voor de Avengers wordt het dit keer een rol van tweelingbroer en zus. Daarbij kijkt ze ernaar uit om scènes met Taylor-Johnson te doen, want gek genoeg is dit ondanks de rol van man en vrouw weinig gebeurd in Godzilla.

    Verdere details, zoals concept art of kostuums waren voor Olsen zelf ook nog onbekend. Zij heeft alleen nog over de film gepraat en dat is alles. Avengers: Age of Ultron staat gepland om begin volgend jaar te beginnen met filmen in het Verenigd Koninkrijk met een verwachte release op 1 mei 2015.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.