Elite Dangerous release en Planet Coaster release bekendgemaakt

  De Elite Dangerous release en Planet Coaster release zijn bekendgemaakt door ontwikkelaar Frontier Developments. Beide games kwamen al eerder uit, maar nu komen ze allebei in een andere vorm uit.

  De pretpark simulatie game Planet Coaster en space combat game Elite Dangerous van ontwikkelaar Frontier Developments krijgen dit jaar beide een release. Planet Coaster werd vorig jaar op 17 november uitgebracht in online winkels en is beschikbaar op de PC. Nu krijgt de game ook een fysieke release die op 23 mei zal verschijnen. Planet Coaster is Frontier's geslaagde poging tot het maken van een pretpark simulatie game.

  Elite Dangerous release

  Elite Dangerous is ook een game die al eerder is uitgekomen, de game kwam in 2014 uit voor de PC en werd in 2015 uitgebracht voor de Xbox One. De Elite Dangerous Legendary Edition krijgt nu ook een release op de PS4 en Xbox One. Voor deze game is nog geen release bekend, maar Frontier heeft laten weten dat de game tussen nu en juni uit moet gaan komen. Het is al wel bekend dat de Legendary Edition van Elite Dangerous PS4 Pro support zal krijgen.

  De Legendary Edition van Elite Dangerous bevat de Horizons uitbreiding op de game en daarnaast krijg je er ook 1000 Frontier points bij, dit is de in-game currency in Elite Dangerous. De Horizons uitbreiding voor Elite Dangerous kwam in 2015 uit en voegde een aantal nieuwe features toe aan de game. Denk bijvoorbeeld aan planeetlandingen, verkenningen met voertuigen op de grond, een co-op modus en een crafting systeem.

  Planet Coaster

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.