Electronic Arts wint prijs voor slechtste bedrijf van Amerika

  Website Consumerist, die klachten van consumenten in kaart brengt, heeft Electronic Arts (EA) uitgeroepen tot slechtste bedrijf van Amerika. Dat werd bekendgemaakt na een stemming die door de website gehouden werd.

  De uitgever versloeg daarmee onder meer Sony, Apple, GameStop en Paypal. Consumerist zette voor de verkiezing een systeem op waarbij iedere keer twee bedrijven tegenover elkaar stonden. Uiteindelijk bleven EA en Bank of America over. Het gamebedrijf kreeg in de laatste ronde 64,03 procent van de stemmen.

  John Reseburg werkt als senior director bij EA, en reageert op de uitslag:

  "American International Group, British Petroleum (BP), Altria Group en Halliburton zijn waarschijnlijk allemaal blij dat ze niet genomineerd werden. Wij blijven in ieder geval prijswinnende games maken die door meer dan 300 miljoen mensen wereldwijd gespeeld worden."

  EA lijkt zich dus niet zo veel aan te trekken van de commotie en gaat gewoon lekker door in de wereld van de videogames. FIFA- en Battlefield-fans hoeven gelukkig dus niets te vrezen. Wat vinden jullie van de uitslag en welk bedrijf zouden jullie graag als 'winnaar' uit de bus zien komen? Laat het weten in de reacties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.