Electronic Arts deelt gratis PlayStation games uit

  Tijdens Sony's PlayStation Experience kwam Peter Moore van Electronic Arts op het podium met een hele mooie aankondiging. Zo geeft EA voor ieder PlayStation platform een game weg tijdens de lengte van het evenement.

  Op dit moment kun je de PlayStation Store bezoeken en daar gratis Need for Speed Most Wanted voor de PlayStation Vita, Mirror's Edge voor de PlayStation 3 en Plants vs. Zombies Garden Warfare voor de PlayStation 4 downloaden. Je hoeft geen PlayStation Plus abonnee te zijn om de games gratis te kunnen downloaden, dit is dus open voor iedere gamer met een PlayStation apparaat in huis.

  Let alleen wel goed op, want deze games zijn slechts tijdelijk te downloaden. Een echt tijdstip voor het einde van deze actie is niet helemaal bekend. Dus neem het zekere voor het onzekere en download de games zo snel mogelijk, want het staat in ieder geval vast dat je op maandag de games niet meer gratis kan downloaden.

  EA viert de 20ste verjaardag van PlayStation

  Volgens Moore is dit EA's manier om de 20ste verjaardag van PlayStation mee te vieren. Daarbij is het ook een manier om wat terug te geven aan de gamers. Zo is Electronic Arts meerdere jaren achter elkaar verkozen tot slechtste bedrijf van de Verenigde Staten. Moore heeft aangegeven dit imago te willen veranderen en met een actie als deze lukt dat aardig.

  Mirror's Edge

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.