Elea release aangekondigd door SOEDESCO

  SOEDESCO heeft vandaag de Elea release aangekondigd. De sci-fi game zal deze zomer te spelen zijn op de Xbox One en via Steam. Vanaf 24 april is het al mogelijk om de game te spelen via Steam early access.

  Elea is een meerdelige sci-fi game waarbij spelers het verhaal van Elea volgen. Het hoofdpersonage is een ruimtewetenschapper op een missie om haar echtgenoot Ethan terug te vinden.

  Elea release in meerdere episodes

  Ethan had de missie om een bewoonbare planeet te koloniseren. In het jaar 2073 werd Aarde namelijk getroffen door een ziekte waardoor vele kinderen veranderde in mutanten, hieronder viel ook Elea’s jongste zoon. Sinds de Pilgrimage, het schip van Ethan, arriveerde op de planeet was er niks meer van Ethan of zijn bemanning gehoord.

  Elea besluit hier een stokje voor te steken, weliswaar dertien jaar later, maar beter nu dan nooit. Zij gaat aan boord van de RSS Recovery om erachter te komen wat er op die planeet is gebeurd met haar man en zijn bemanning. Spelers volgen deze reis en kunnen bijzondere verschijnselen verwachten.

  Er is al een trailer uitgebracht voor de eerste aflevering van de game. Hier is een scène te zien dat lijkt op het begin van de reis van Elea. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken. Hoeveel episodes er in totaal beschikbaar komen is niet bekend.

  Elea

  Verkijgbaar vanaf 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.