Elder Scrolls Online update Elsweyr aangekondigd

  Game-ontwikkelaar ZeniMax Online Studios kondigde aan dat er een uitbreiding komt naar de MMO-game Elder Scrolls Online. De Elder Scrolls Online update heet Elsweyr, gaat over draken, is immens groot van schaal en gaat op 4 juni 2019 van start.

  Bethesda Softworks

  De Elder Scrolls Online update Elsweyr is een van de vier grote uitbreidingen die dit jaar per kwartaal gaat uit komen. In februari begon het vierdelige traject met de Wrathstone DLC. In Elsweyr ga je samen met de Khajiit proberen hun thuisland te verdedigen tegen binnendringende Imperials en gevaarlijke dungeons.

  Voor het eerst in Elder Scrolls Online worden er draken toegevoegd. De draken in Elder Scrolls Online zullen ook sterker zijn dan draken die je misschien bent tegengekomen in Skyrim. Dat liet Rich Lambert, creatief directeur bij ZeniMax Online Studios, weten aan nieuwssite IGN.

  Daarnaast komt er een nieuw personage naar Elder Scrolls Online: de Necromancer. Het speelbare personage maakt gebruik van duistere magie en kan dode wezens oproepen vanuit de dood. Volgens Lambert zullen NPC’s, computer ingestelde personages die random in de wereld worden geplaatst, bewakers inschakelen als ze een Necromancer zien lopen. Necromanders zijn namelijk niet erg geliefd door het grootste deel van de bevolking in Tamriel.

  Elder Scrolls Online update Elsweyr past multipayer aan

  Er komen naast extra verhaallijnen ook extra multiplayermogelijkheden naar Elder Scrolls Online met Elsweyr. De scheiding tussen The Imperial City en Cyrodiil zorgt er namelijk voor dat er een nieuw PvP-gebied beschikbaar wordt. Daarnaast zorgt het nieuwe Artifact-systeem voor nieuwe wapens in die PvP-gebieden. Het nieuwe systeem gaat onder andere worden getest met Volendrung: een superkrachtig wapen. De Volendrung moet worden gevoerd, alleen als het niet genoeg krijgt, begint het wapen de spelers zelf aan te vallen.

  Voordat Elsweyr lanceert in juni kun je nog even genieten van Wrathstone, want de al eerder uitgekomen DLC brengt namelijk twee nieuwe dungeons met zich mee. Verder worden er een hoop dingen aangepast om de game te verbeteren, zoals een nieuwe gids in bepaalde gebieden.

  De DLC Elsweyr komt uit op 4 juni 2019. Wil je weten of Elder Scrolls Online iets voor jou is? Lees onze Elder Scrolls Online: Summerset review om erachter te komen of de game iets voor jou is.

  Elder Scrolls Online: Elsweyr

  Verkijgbaar vanaf 4 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.