Elder Scrolls Online beta start vandaag voor consoles

  De gelimiteerde Elder Scrolls Online beta start vandaag op de PS4 en Xbox One. Wie uitgenodigd is er aan deel te nemen zal gisteren een mailtje hebben ontvangen van Bethesda.

  De beta test bevat het hele spel Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited en zal vanaf vandaag tot de 27ste van april lopen. Om 15:00 kunnen de genodigden in Tamriel duiken. Iedereen begint vanaf het begin met de lancering van de game, tenzij je jouw personage(s) van de PC of Mac overdraagt naar de PS4 of Xbox One.

  Geen NDA Elder Scrolls Online beta

  Ontwikkelaar Bethesda heeft aangegeven dat er geen NDA (Non-disclosure agreement) oftewel een geheimhoudingsverklaring moet worden getekend, dus spelers mogen vrij zijn om screenshots te delen en hun sessies te livestreamen.

  Houd er wel rekening mee dat de game groter is dan 50GB en dat de day-one patch rond de 15GB groot is.

  Om The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited te kunnen spelen hoef je geen maandelijkse kosten betalen. De game komt op 9 juni uit voor de PS4 en Xbox One.

  Bethesda zal voor het eerst een eigen persconferentie gaan houden op de aankomend E3 in Los Angeles. Heb jij een idee wat hun nieuwe aankondiging gaat worden?

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.