El Camino, de Breaking Bad film, bevat geheime cameo en veel bekende gezichten

  Het duurt niet lang meer voordat El Camino, de Breaking Bad film, op Netflix verschijnt. Toch is de film nog in dikke mist verhuld en zijn details rondom de film schaars. Via The Hollywood Reporter is nu bekendgemaakt dat een oude bekende van Jesse Pinkman in de film zal spelen.

  Netflix

  Matt Jones zal zijn rol als Jesse's vriend en drugsdealer Badger weer oppakken voor El Camino. In Breaking Bad was Jones in twaalf afleveringen te zien, waaronder de finale van de serie. Naast Badger werd eerder al bekendgemaakt dat El Camino een ander Breaking Bad personage zou gaan bevatten, namelijk Skinny Pete. In een korte trailer (hierboven te zien) zie je hoe Pete verhoord wordt over de locatie van Jesse Pinkman voordat de releasedatum bekend wordt gemaakt.

  De film zal vanaf 11 oktober op Netflix verschijnen en zal naast Badger, Skinny Pete en natuurlijk Jesse Pinkman nog zeven andere bekende gezichten van Breaking Bad bevatten. Wie dit zullen zijn, is nog maar de vraag, want daarover heeft maker Vince Gilligan nog niets bekendgemaakt. Gilligan wil zoveel mogelijk geheimhouden over de film, wat ook de reden is waarom de eerste teaser pas zo laat kwam. Eerst wilde de maker van de serie en film de post-productie afronden.

  De geheime cameo in El Camino, de Breaking Bad film

  Ondanks dat er nog veel geheimen zijn die bewaard worden voor de release van de film, laat The Hollywood Reporter wel weten dat één van de castleden speciaal werd ingevlogen met een privéjet om zijn identiteit en rol geheim te houden. Het zou gaan om een belangrijke rol die op reguliere basis in en uit Albuquerque werd gevlogen. Albuquerque is natuurlijk de locatie waar Breaking Bad zich afspeelt.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.