Eerste Zelda Breath of the Wild DLC details aangekondigd

  De season pass voor The Legend of Zelda Breath of the Wild zal twee uitbreidingen opleveren. De Eerste Zelda Breath of the Wild DLC details zijn nu bekend.

  Een van de toevoegingen met de eerste DLC voor Breath of the Wild is een hard mode. In deze modus krijgen vijanden weer extra levenskracht als je ze niet aanvalt en ook zijn ze van een hoger level dan in de normale modus.

  Alle Red Bokoblins zijn in hard mode bijvoorbeeld Blue Bokoblins. Het maximum level van vijanden is ook omhoog gegooid voor deze modus, net als sommige vijanden en schatkisten die in de lucht zullen hangen.

  Meer Zelda Breath of the Wild DLC details

  De DLC bevat ook een Trial of the Sword challenge. Deze uitdaging begin je in een kamer zonder wapens en naarmate je verder komt krijg je steeds meer wapens terug. Er zijn ongeveer 45 kamers om je doorheen te slaan en om de ware kracht van de Master Sword vrij te spelen.

  De Hero's Path Mode geeft je een overzicht van de laatste 200 uur die je in Hyrule hebt doorgebracht. Je kunt een pad volgen van hoe je als Link gelopen hebt en zo ontdekken waar je de meeste tijd hebt doorgebracht en welke locaties je nog moet bezichtigen.

  Ten slotte kun je in een schatkist een Travel Medallion vinden waarmee je een fast travel locatie kunt vaststellen. Je kunt maar één locatie instellen tegelijk.

  Breath of the Wild armor

  Naast de nieuwe items en modi kun je ook nieuwe armor vinden in schatkisten die over de wereld verspreid liggen. Een handige toevoeging is het Korok masker. Dit masker zal trillen wanneer je in de buurt bent van een Korok zaadje, waarvan er 900 zijn over heel Hyrule.

  Verder zijn er nog items die enkel de uitstraling van Link aanpassen in dit pakket. Acht schatkisten moet je verzamelen om het masker van Majora's Mask, de helm van Midna, een volledig Phantom Armor en een Tingle kostuum vrij te spelen.

  DLC in de zomer

  De season pass kun je voor 20 euro aanschaffen en de eerste DLC zal deze zomer verschijnen. Bekijk hieronder hoe de DLC eruit komt te zien.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.