Eerste Wonder Woman 1984 poster laat nieuw kostuum zien

  De regisseur van Wonder Woman 1984 Patty Jenkins heeft fans verrast met de eerste poster. Het vervolg op Wonder Woman uit 2017 vindt plaats in de jaren 80 en dat is bij de poster aan alles te zien. De kleurrijke retro poster geeft daarnaast een eerste blik op Wonder Woman’s nieuwe look voor de in 2020 uitkomende film.

  Warner Bros Pictures

  Wonder Woman 1984 poster met Gal Gadot

  De poster is vooral bedoeld om Gal Gadot in haar nieuwe Wonder Woman kostuum te laten zien en daarbij een kleine tease te geven voor wat we kunnen verwachten van de film. Op de poster staat Wonder Woman centraal met op de achtergrond een grote letter W van Wonder Woman in alle kleuren van de regenboog. Het stijltje doet een beetje denken aan het jaren 80 sci-fi fantasy gevoel dat recent bij Thor: Ragnarok naar boven kwam.

  Wonder Woman’s nieuwe kostuum wijkt erg af van de iconische outfit waarin zij sinds de eerste Wonder Woman te zien was. Dit nieuwe glanzende gouden pantser zorgt ervoor dat Diana er nog krachtiger uit komt te zien en met de uitdagende blik die in haar ogen te zien is lijkt ze helemaal klaar te zijn voor de strijd.

  Waar gaat Wonder Woman 1984 over?

  De eerste Wonder Woman film speelde zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Te zien was hoe de vrouwelijke heldin het niemandsland bestormde op het Belgische slagveld. Voor dit nieuwe avontuur gaan we een stuk verder in de tijd naar het jaar 1984, een tijd waarin de Koude Oorlog nog in volle gang was. Verrassend is dat Chris Pine weer terugkeert voor zijn rol als Steve Trevor. De laatste keer dat we hem zagen offerde hij zichzelf op aan het einde van de vorige Wonder Woman film.

  Wonder Woman 1984 is vanaf 5 juni 2020 in de bioscoop te zien

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.