Eerste Walking Dead season 10 trailer nu te zien

  Fans van The Walking Dead opgelet: de eerste beelden zijn nu te zien. Tijdens San Diego Comic Con is in Hall H de eerste trailer getoond, die nu ook op YouTube te zien is. Ook is bekend dat The Walking Dead season 10 in oktober van start gaat.

  Vanaf maandag 7 oktober, 22.00 uur, is de eerste helft van The Walking Dead season 10 te zien op Fox. In de VS is dat op 6 oktober, dus de Nederlandse uitzendingen zijn een kleine dag later dan de oorspronkelijke uitzending. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je achter komt te lopen.

  Wat is er in de Walking Dead season 10 trailer te zien?

  In de ongeveer vier minuten durende trailer zien we veel interacties tussen de personages. Er zijn nieuwe relaties, en oude relaties die uitgediept worden. Uiteraard zien we ook het nodige zombiegeweld.

  Na het vertrek van Rick Grimes richt de trailer zich vooral op Daryl, Carol en Michonne. Voor wie dit in voorgaande seizoenen favoriete personages zijn belooft seizoen 10 dus interessant te worden. Aan actie ontbreekt het ook niet, dus wie vooral kijkt voor het aanhoudende gevecht tegen de zombies komt ook aan zijn trekken.

  Kun je voor het begin van seizoen 10 het vorige seizoen terugkijken?

  Vanaf 6 oktober is er op FOX een marathon van de tweede helft van seizoen 9. Deze sluit aan op de uitzending van de eerste nieuwe aflevering, zodat je met de belangrijkste feiten fris in het geheugen aan seizoen 10 begint. Een marathon van de eerste helft van seizoen 9 zul je zelf moeten regelen. Seizoen 1 tot en met 8 staan op Netflix.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.