Eerste trailer X-Men Dark Phoenix getoond

  20th Century Fox heeft de eerste trailer van X-Men Dark Phoenix getoond. Dit gebeurde tijdens de Late Late Show met James Corden. De eerste beelden laten een almachtige Jean Grey zien die strijdt tegen haar oude vrienden van de X-Men.

  In de laatste X-Men-film, X-Men Apocalypse, werd Jean Grey (Sophie Turner) geïntroduceerd en toonde zij al haar krachten. In Dark Phoenix gaat een reddingsmissie in de ruimte fout en wordt Grey geraakt door een mysterieuze kosmische kracht, waardoor ze ook veel sterker wordt. Niet alleen dat, ze wordt ook instabiel en de X-Men moeten er alles aan doen om Jean Grey tegen te houden.

  X-Men Dark Phoenix is de twaalfde film in de X-Men serie en moet het begin zijn van een nieuwe trilogie. Regisseur Simon Kinberg liet in een interview weten dat hij dolgraag een adaptatie van The Dark Phoenix Saga maakt en eentje die niet zo wordt neergezet als in X-Men Last Stand uit 2006.

  Trailer X-Men Dark Phoenix toont veel oude bekenden

  In de trailer, die je hierboven kunt bekijken, zijn ook veel oude bekenden uit de X-Men franchise te zien. Charles Xavier (James McAvoy), Erik Lehnsherr/Magneto (Michael Fassbender), Raven/Mystique (Jennifer Lawrence) en Hank McCoy/Beast (Nicholas Hoult) zijn allemaal in Dark Phoenix te aanschouwen.

  X-Men Dark Phoenix moet op 7 februari 2019 in de bioscoop verschijnen.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.