Eerste trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker

  Vandaag zijn de eerste beelden van Star Wars Episode 9 vrijgegeven door Disney. De nieuwste Star Wars film heeft naast de beelden ook een naam gekregen: Star Wars: The Rise of Skywalker. De film moet op 20 december in de bioscopen te zien zijn.

  De trailer, die je hierboven kan bekijken, laat natuurlijk de bekende gezichten zien. Zo zien we Rey, Kylo Ren, Finn, Poe Dameron en ook Carrie Fisher's Leia Organa. Fisher overleed in 2016, maar zij was nog wel te zien in Star Wars: The Last Jedi. Ze zal ook nog te zien zijn in The Rise of Skywalker, want J.J. Abrams maakt gebruik van oud, niet gebruikt materiaal die Fisher heeft opgenomen voor de vorige delen.

  Eerste trailer Star Wars: The Rise of Skywalker

  J.J. Abrams vertelde verder tijdens een groot Star Wars evenement in Chicago dat er tussen het achtste en negende deel een lange periode zit. Abrams vertelde ook dat de film een "avontuur vertelt dat de hele groep onderneemt". Die hele groep bestaat natuurlijk uit de eerdergenoemde namen, maar ook andere bekende namen uit het Star Wars-universum komen voorbij. Zo is in de trailer ook een korte blik te zien van Billy Dee Williams als Lando Calrissian

  Star Wars: The Rise of Skywalker het laatste deel in de Skywalker trilogie te zijn, maar Disney is al bezig met nieuwe Star Wars content. Het maakte deze week ook al bekend dat er een serie naar Disney's nieuwste streamingservice, Disney Plus, komt genaamd The Mandalorian.

  Star Wars: The Rise of Skywalker is op 20 december 2019 in de bioscoop te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.