Eerste trailer van The Jungle Book vrijgegeven

  The Jungle Book is een nieuwe live-action/CGI avonturen film uit handen van regisseur Jon Favreau (Iron Man, Chef) en uitgegeven door Walt Disney Studios. Afgelopen weekend gaf Favreau een korte teaser weg van de film, maar nu is de volledige trailer van The Jungle Book te zien.

  The Jungle Book van Disney komt uit op 20 april 2016 en is niet dezelfde film als Jungle Book Origins van regisseur Andy Serkis, die pas uitkomt in 2017. Beide films zijn geïnspireerd op het originele boek van Rudyard Kipling met de gelijknamige naam The Jungle Book. Jungle Book Origins is in tegenstelling tot The Jungle Book enkel een live-action film, zonder de nadruk op CGI en kent grote acteurs als Benedict Cumberbatch, Christian Bale en Kate Blanchett. The Jungle Book van Disney heeft echter ook niet te klagen over de acteurs die meewerken aan de film.

  De acteurs achter de dieren van The Jungle Book

  Het verhaal van The Jungle Book gaat over Mowgli (Neel Sethi), een menselijke welp die door een familie van wolven wordt opgevoed. Alleen komt Mowgli erachter dat hij niet langer welkom is in de jungle als de angstaanjagende tijger Shere Khan (Idris Elba) - die de littekens van mensheid met zich meedraagt - de belofte geeft dat hij de mensen elimineert die hij als een gevaar ziet.

  Aangespoord om zijn enige thuis te verlaten, gaat Mowgli op een boeiende reis van zelfontplooiing, gesteund door een panter en tevens mentor Bagheera (Ben Kingsley), en de beer met vrije geest Baloo (Bill Murray). Onderweg komt Mowgli verschillende jungle dieren tegen, die niet altijd het beste met hem voor hebben.

  Hypnotiserende blikken en gladde praatjes

  Een van hen is Kaa (Scarlett Johansson), een python met een verleidelijke stem en hypnotiserende blik. Om te eindigen met de gladde praatjes van King Louie (Christopher Walken), die Mowgli probeert over te halen om het geheim te vertellen van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem, genaamd vuur. Mensen die zich nu al in de wereld van de jungle willen wanen, kunnen de klassieke Jungle Book van Disney altijd nog bekijken. Die film wist eerder bij ons al een prachtig cijfer te halen in de review.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.