Eerste trailer The Great Wall vrijgegeven

    Net als de Grote Muur is de film The Great Wall een gigantische productie die volledig in handen is van de Chinezen. Wat dit werk oplevert kun je terugzien in de eerste trailer van The Great Wall.

    Het verhaal van The Great Wall speelt zich af in de vijftiende eeuw, waarin een elite groep soldaten de laatste verdediging voor de mensheid vormen op het meest iconische bouwwerk van de wereld. In de film zijn het echter niet de Mongolen die de Grote Muur tegenhoudt, maar meer wezens van een meer fantasierijke achtergrond. Hierdoor is The Great Wall goed vergelijkbaar met andere films van Legendary Entertainment, zoals een Clash of the Titans, Godzilla en Kong Skull Island.

    Trailer The Great Wall toont wat de Chinezen in huis hebben

    The Great Wall wordt aangestuurd door de Chinese regisseur Zhang Yimou, bekend van House of the Flying Daggers. Yimou heeft naast een grote Chinese cast ook de beschikking over Matt Damon, Pedro Pascal en Willem Dafoe. Dit trio geeft de grotendeels Chinese productie een Westers tintje. Maar uiteindelijk blijft The Great Wall de grootste film die volledig is opgenomen in China, dus het is wel echt een Oosterse film.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.