Eerste trailer Black Mirror Season 5 online gezet

  Netflix heeft de eerste trailer en een releasedatum van het vijfde seizoen bekendgemaakt. Black Mirror Season 5 komt op 5 juni uit en bestaat uit drie afleveringen. In de trailer is zangeres Miley Cyrus te zien. Het seizoen lijkt in het teken te staan van de gevolgen van technologie, een thema dat Black Mirror vaker in beeld brengt.

  Wat is er allemaal in de trailer voor Black Mirror Season 5 te zien?

  Elke aflevering van Black Mirror komt met een nieuw verhaal en andere cast. Het zijn allemaal individuele verhalen, vandaar dat er in de trailer voor Black Mirror Season 5 geen bekende personages te zien zijn.

  In de trailer komen krijgen we losse scenes te zien van de drie verschillende verhalen terwijl er een liedje met de tekst ‘a lonely feeling´ te horen is. Eenzaamheid lijkt dus een grote rol te spelen in dit nieuwe seizoen. De trailer bevat beelden van een slim robotje dat een onzekere tiener helpt met haar middelbare schoolleven, een zangeres (gespeeld door Miley Cyrus) die moet leren omgaan met beroemdheid en een verhaallijn die te maken heeft met het verlies aan privacy door sociale media en smartphones.

  Black Mirror seizoen 5

  Welke acteurs zijn er in het nieuwe Black Mirror seizoen te zien?

  Zoals wel vaker het geval is bij Black Mirror, zullen we in dit nieuwe seizoen weer een paar bekende gezichten zien met als hoogtepunt Miley Cyrus. De 26-jarige ‘We Can’t Stop’ en ‘Wrecking Ball’ zangeres zal in Black Mirror Season 5 een voor haar vertrouwde rol spelen. De bekende dochter van country zanger Billy Ray Cyrus zal namelijk te zien zijn als beroemde zangeres die te maken krijgt met de gevolgen van roem.

  Opvallend is dat er in seizoen 5 meerdere acteurs spelen die een verleden hebben met superhelden films van Marvel of DC. Onder andere Anthony Mackie, Pom Klementieff (Falcon en Mantis uit Avengers: Endgame/Infinity War), Yahya Abdul-Mateen II (Black Mantis uit Aquaman) en Topher Grace (Eddie Brock/Venom uit Spider Man 3) zijn in het nieuwe seizoen te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.