Eerste The Predator trailer nu online

  20th Century Fox heeft vandaag de eerste The Predator trailer online geplaatst. De film is geregisseerd door Shane Black (Iron Man 3, The Nice Guys), die eerder zelf een rol speelde in de oorspronkelijke Predator uit 1987. Met deze nieuwe Predator wordt er weer nieuw leven geblazen in de franchise die lang geleden begon.

  The Predator keert terug op aarde. En deze keer zijn de ruimtewezens nóg sterker, slimmer en gevaarlijker dan ooit, omdat ze DNA hebben van andere soorten en genetisch zijn verbeterd. Het begint allemaal wanneer een klein jongetje per ongeluk tijdens het spelen de wezens oproept om naar aarde te komen. Alleen een groep ex-soldaten kan ze tegenhouden en de mensheid redden.

  Het script is geschreven door regisseur Shane Black samen met Fred Dekker. De cast van de film bestaat onder andere uit Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Jane Thomas, Augusto Aguilera, Jake Busey en Yvonne Strahovski.

  The Predator trailer toont vierde film in serie

  Deze franchise begon allemaal in 1987 met een film van John McTiernan. In totaal zijn er straks vier varianten: Predator 2 uit 1990, Predators uit 2010, en vanaf 13 september 2018 is de nieuwste The Predator te zien in de Nederlandse bioscopen.

  Alle varianten van Predator zijn spannend; echte science-fiction actiefilms. Kan je nou niet wachten tot september? Kijk dan nu alvast een van de tien beste actiefilms op Netflix als voorproefje!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.