Eerste teaser van nieuwe Far Cry game getoond

  Er komt een nieuwe Far Cry game aan. Dat maakte Ubisoft vandaag bekend. De onthulling ging samen met een teaser trailer. Meer zal getoond worden tijdens de komende Game Awards.

  Eerder dit jaar verscheen nog Far Cry 5. Die game ontvang van ons een hoge 8.8 in de review. Nu komt Ubisoft dus al met de onthulling van een opvolger.

  Het is nog niet duidelijk wat voor Far Cry game dit zal worden. In het verleden heeft Ubisoft niet enkel volledig nieuwe delen uitgebracht, maar ook spin-offs. Denk daarbij aan Far Cry Primal, welke de serie naar de oertijd bracht. En Far Cry Blood Dragon, een humoristisch tussendoortje voor de serie.

  Nieuwe Far Cry game misschien niet deel 6

  Het is daarom goed mogelijk dat we niet te maken hebben met Far Cry 6, maar een wat kleinere titel die tussendoor komt. Of dat daadwerkelijk zo is weten we al snel. De onthulling vindt namelijk plaats tijdens The Game Awards. Dit evenement, waarin naast prijzen voor de beste games ook veel nieuwe titels worden aangekondigd, vindt plaats in de nacht van donderdag op vrijdag.

  Tot die kun je genieten van de eerste teaser bovenaan deze pagina. Hierin vertelt een voice over hoop voor een betere tijd, welke gelijk weer werd weggenomen.

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.