Eerste Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay getoond

  Vanavond heeft Electronic Arts de eerste gameplay van haar komende Star Wars game laten zien. Deze Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay geeft een eerste indruk van het spel.

  In april werd de eerste trailer van Star Wars Jedi: Fallen Order al onthuld. Hierin was echter nog geen gameplay te zien, waardoor het onduidelijk bleef hoe de game uiteindelijk zou spelen. Tijdens het EA Play event in Los Angeles is daar nu verandering in gekomen.

  In de video hierboven is de eerste gameplay te zien. Hierin reizen we af naar de Wookie-planeet Kashyyyk. We maken kennis met de gameplay mogelijkheden, zoals wallrunnen en het gebruik van Force krachten om je door de omgeving te verplaatsen. Uiteraard is er ook flink wat actie met lightsabers, waarmee flink wat Stormtroopers afgemaakt worden.

  Opvallend is verder dat je constant een kleine droid met je meedraagt. Deze kan je helpen door bijvoorbeeld deuren te openen.

  Waar gaat Star Wars Jedi: Fallen Order over?

  Star Wars Jedi: Fallen Order speelt zich af tussen de films Episode III: Revenge of the Sith en Episode IV: A New Hope. De Jedi zijn op de vlucht voor de slechte Empire, want elke Jedi die gevonden wordt, zal omgebracht worden.

  Jij speelt als een Jedi Padawan die zijn Force krachten verborgen probeert te houden. Dat gaat uiteindelijk mis en daardoor moet hij het opnemen tegen de Empire.

  Wanneer komt de game uit?

  De game is in de maak bij Respawn Entertainment. Deze studio kennen we van de Titanfall serie en het recent uitgekomen Apex Legends. Met Jedi: Fallen Order waagt de ontwikkelaar zich nu aan het Star Wars universum.

  Star Wars Jedi: Fallen Order moet op 15 november in de winkels liggen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Star Wars Jedi: Fallen Order

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.