Eerste South Park: The Stick of Truth DLC uit

  De eerste DLC voor Ubisoft's South Park: The Stick of Truth is vanaf vandaag, 2 april, verkrijgbaar. Afgelopen maand kwam de game uit en daar is dus nu extra content bijgekomen in de vorm van drie verschillende pakketten.

  Voor slechts 1,89 euro krijg je het Super Samurai Spaceman pack. Hiermee kun je beschikken over drie nieuwe outfits. Die van een samoerai, een astronaut en een superheld. Voor 3,99 euro krijg je echter het Super Ultimate pack, waarin zeven nieuwe kostuums zitten. Hiervan hebben vier een extra kracht.

  Naast de kostuums uit het Super Samurai Spaceman pack, zijn met het Super Ultimate pack ook het Necromancer Sorcerer kostuum (extra vuurschade), Rogue Assassin kostuum (extra goud), Ranger Elf kostuum (extra schade) en het Holy Defender kostuum (extra verdediging) beschikbaar.

  Er is tenslotte ook nog een Ultimate Fellowship pack. Deze biedt voor 2,99 euro de kostuums aan van de Ranger Elf, Rogue Assassin, Necromancer Sorcerer en de Holy Defender. Deze outfits zitten ook in het bovengenoemde pakket. De DLC komt uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  South Park: The Stick of Truth

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.