De Lord of the Rings serie heeft haar schurk gevonden in Game of Thrones-acteur

  Het zal niemand ontgaan zijn dat The Lord of the Rings een serie krijgt dankzij Amazon. De casting voor de serie is in volle gang en de eerste rol is nu bekend. Game of Thrones acteur Joseph Mawle zal namelijk een schurk gaan spelen in de serie.

  New Line Productions

  Mawle vertolkte in Game of Thrones de rol van Benjen Stark en gaat in Lord of the Rings de kwaadaardige Oren neerzetten. Oren heeft wilde plannen, maar moet het daarvoor opnemen tegen de helden uit de serie Beldor en Tyra. Deze laatste twee karakters zijn voor zover bekend nog niet gecast in de Lord of the Rings serie, maar wel werd eerder al duidelijk dat Will Poulter een rol zou gaan spelen in de serie.

  De opkomst van Sauron

  De Lord of the Rings serie zal in de hoofdlijn waarschijnlijk om deze drie karakters gaan draaien, maar het zou geen goede serie zijn als er intussen niet veel meer zou spelen. Zo is bekend dat het tijdperk van de serie de Tweede Era is. Gedurende deze periode kwam Sauron, de schurk uit de films van Peter Jackson, op en begon hij met het verzamelen van zijn legers.

  De kans is dus groot dat we Sauron en Mordor ook gaan zien in de Amazon serie. De kans is daarbij ook nog eens heel groot dat andere bekende locaties uit de films aangedaan worden. De opnames van de serie vinden namelijk plaats in Nieuw-Zeeland. Wanneer de serie precies verschijnt is nog niet bekend, maar 2021 is het jaar dat Amazon op het oog lijkt te hebben. De Lord of the Rings serie verschijnt op Amazon Prime Video, de streamingservice van de dienst.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.