Eerste Red Dead Redemption 2 PC trailer uitgebracht

  De eerste Red Dead Redemption 2 PC trailer is uitgebracht door Rockstar Games. De trailer toont de prachtige beelden van de PC-versie in combinatie met de oorstrelende soundtrack die we van de 2018-titel gewend zijn.

  De Red Dead Redemption 2 PC trailer mag dan maar een minuut duren, maar zit vol nostalgische momenten. Ondanks dat de game slechts een jaar geleden uit is gekomen, trekt deze je direct weer terug het wilde westen in. De trailer voelt als een warm welkom en legt met minimale dialogen uit waar de game overgaat. Zo horen we hoofdpersoon Arthur Morgan spreken over de problemen die zijn groep zich wel niet op de hals heeft gehaald.

  Op de achtergrond horen we één van de nummers uit Red Dead Redemption 2. Het betreft het nummer "Moonlight" van Daniel Lanois, Daryl Johnson, Joseph Maize, Darryl Hatcher en Rhiannon Giddens.

  Red Dead Redemption 2 verschijnt snel op de PC

  Red Dead Redemption 2 verschijnt later dit jaar op de PC, op 5 november om precies te zijn. Tot die tijd kun je de game alvast pre-orderen, wat flink wat voordelen met zich meebrengt. Tevens werden de specs van de game eerder deze maand al uitgebracht, zodat je je PC alvast kunt voorbereiden op de titel.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.