Eerste reacties op Venom zijn niet positief

  De eerste reacties op de nieuwe film Venom zijn niet positief. De film wordt omschreven als een totale mislukking. Venom draait nu in de bioscopen in Nederland en de eerste filmcritici deelden hun mening (zonder spoilers) op Twitter. Hierin werd verteld waarom de film niet zo'n succes was.

  © 2018 Sony Pictures Entertainment Deutschland GmbH

  Er heerste een grote hype rondom de film voordat hij uitkwam, misschien dat daarom de teleurstelling bij critici ook groter is. De film draait om het Marvel personage Venom, die voornamelijk bij Spider-Man voorkwam. Hoewel Venom op nummer 22 staat in de top 100 van de beste stripboek vijanden, is zijn eigen film tot zover niet in de smaak gevallen.

  Andere mensen zeggen dat de film best leuk kan zijn en dat zij de humor kunnen waarderen. Daarbij vertellen ze wel dat het niet Marvels beste werk is, omdat de film niet zo soepel verloopt. Kijkers zouden de film niet zo serieus moeten nemen en tot het einde moeten kijken om de film te kunnen waarderen.

  venom tweet

  Eerste reacties op Venom niet positief

  De film kwam aan als een teleurstelling voor diverse critici op Twitter, omdat ze er meer van hadden verwacht dan de film heeft gegeven. Het is nooit fijn om iets geweldigs te verwachten en vervolgens een "wel leuk" te krijgen. Meerdere mensen schrijven dat de film het vertellen van het verhaal negeerde en dat de film eruit ziet alsof het uit een wormgat van 2004 komt.

  Er schijnen wel leuke momenten te zijn tussen Eddie Brock en Venom, critici zeggen dat Tom Hardy de rol van Eddie Brock namelijk wel goed had opgepakt en dat het niet zijn schuld is dat de film niet zo’n succes is. Dit zou komen door het script, waar te weinig verhaal in zit. Humor zat er volgens de critici op twitter wel in, voornamelijk voor de fans van de stripboeken.

  Andere films

  Er komen deze maand natuurlijk nog meer films uit, zoals The Girl in the Spider's Web, First Man en Mile 22. Laten we voor de bioscoopfans hopen dat deze films een groter succes zijn dan de nieuwe Venom film.

  Morgen verschijnt de recensie van de film hier op XGN.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.