Eerste Rainbow Six Siege uitbreiding loopt korte vertraging op

  Kort na de release van Rainbow Six Siege maakte Ubisoft bekend dat de game het eerste jaar na release vier gratis downloadbare uitbreidingen krijgt. De eerste Rainbow Six Siege uitbreiding stond gepland voor een release in januari 2016, maar heeft nu een korte vertraging opgelopen.

  De releasedatum van de eerste Rainbow Six Siege uitbreiding is gewijzigd naar 2 februari 2016, zo beantwoordde Ubisoft een vraag op Twitter. Dit betekent dat seizoenskaarthouders vanaf 2 februari onmiddellijk toegang krijgen tot twee DLC-karakters, die afkomstig zijn van het Joint Task Force 2 terrorismebestrijdingsteam van Canada. Deze karakters zijn voorzien van nieuwe wapens en unieke gadgets. Andere spelers krijgen één week na de release toegang tot de twee operators.

  Naast nieuwe karakters zit in de uitbreiding Operation Black Ice ook een nieuwe map die voor iedereen gratis is. Als ook een handvol nieuwe wapen camouflage sets en ongespecificeerde gameplay upgrades. Na één week te hebben gewacht kunnen spelers zonder seizoenskaart zowel met echt geld, in de vorm van R6 Credits, of met verdiend geld, in de vorm van Renown, de twee karakters uit Operation Black Ice aanschaffen.

  Karakters uit eerste Rainbow Six Siege uitbreiding zijn vrij te spelen

  Het vrijspelen van nieuwe karakters is door middel van een berekening vastgesteld door Ubisoft. In een blogbericht vertelt Ubisoft dat de acht nieuwe operators uit DLC-pakketten zijn vrij te spelen met normale speelstijl in ongeveer 25 uur. Uit data blijkt dat een gemiddelde FPS-speler ongeveer acht tot tien uur besteed aan hun favoriete FPS-game, waardoor een gamer twee tot drie weken erover doet om een operator vrij te spelen. Doordat er iedere drie maanden een nieuwe uitbreiding wordt uitgegeven, hebben spelers genoeg tijd om alle acht operators te verkrijgen.

  Rainbow Six Siege werd uitgegeven op 1 december voor Xbox One, PlayStation en PC. Voor meer informatie kun je terecht bij de review.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.