Eerste PUBG Xbox One patch is nu te downloaden

  PlayerUnknown's Battlegrounds is bijna een week uit op de Xbox One en dat ging niemand onopgemerkt voorbij. De game draait namelijk niet zo goed. Een eerste verbeterstap is nu gezet met de eerste PUBG Xbox One patch.

  Logischerwijs zijn de eerste verbeteringen op het gebied van de prestaties inmiddels doorgevoerd. De game moet nu dus iets beter draaien dan dat die afgelopen week deed, al is het nog altijd niet voldoende. Los van kun je nu het uitrusting icoontje zien op de minimap en is op de grote map beter te zien waar jij staat. Dat was namelijk behoorlijk wat zoek werd, omdat dat doorgaans met een minimale, grijze cursor aangegeven werd. Daardoor kon je er gemakkelijk overheen kijken.

  Een onderschatte, maar belangrijke verandering is dat de toetsenbordfunctie in PlayerUnknown's Battlegrounds voor de Xbox is uitgezet. Toen de game net uitkwam ontdekten spelers namelijk dat je een toetsenbord kon verbinden met je Xbox en de game, waardoor je met sneltoetsen bepaalde functies kon uitvoeren. Dat bracht een oneerlijk voordeel, maar is nu dus teniet gedaan.

  PUBG Xbox One Patch is nu te downloaden

  De patch is vanaf vanochtend 10 uur te downloaden. Deze verbetert niet alleen de algehele prestaties, maar verwijdert ook wat bugs, zoals die met de toetsenbord hierboven. Verwacht wordt dat er met PlayerUnknown's Battlegrounds op de Xbox frequenter met patches gestrooid gaat worden, omdat het een early access game is. De eerste stap naar een volledig afgewerkte game is inmiddels dus gezet, maar er is nog een lange weg te gaan.

  PlayerUnknown's Battlegrounds kwam 12 december uit voor de Xbox One. Voor de PC is die al wat langer uit, ook als early access game overigens, maar die status verlaat het morgen. Dan is de game op dat platform écht uit.

  Mocht je nog altijd last hebben van framedrops, ook al heb je de patch geïnstalleerd. Probeer dan de tijdelijke oplossing uit. Door het automatisch opnemen op je Xbox uit te zetten moet de game iets beter draaien.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.