Eerste Pitch Perfect 3 trailer uitgebracht

  De Pitch Perfect crew keert terug in de eerste Pitch Perfect 3 trailer. Dit moet het derde en laatste deel worden uit de Pitch Perfect trilogie. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  De eerste trailer voor Pitch Perfect 3 is uitgekomen op het twitterkanaal @PitchPerfect. Na het winnen van de wereldkampioenschappen en afgestudeerd te zijn, zijn de Bellas ieder hun eigen kant op gegaan. Ze ontdekken dat het moeilijk is om een succesvolle baan te vinden als je alleen kan zingen. De meiden zijn ongelukkig en willen graag weer met elkaar zingen.

  Wat is er te zien tijdens de Pitch Perfect 3 trailer

  Als ze de kans krijgen om weer te verenigen voor een overzeese USO tour, komt de groep meiden samen om muziek te maken. Tijdens Pitch Perfect 3 moeten de Bellas moeilijke beslissingen maken, voor de allerlaatste keer. De derde film van de Pitch Perfect trilogie komt in Nederland uit op 21 december 2017.

  Ben je niet op de hoogte van Pitch Perfect? Lees onze Pitch Perfect 2 review om te weten hoe wij dachten over de film. Ook zijn wij bij de première geweest van Pitch Perfect 2 in Amsterdam, tijdens het evenement hebben wij BN’ers gevraagd hoe goed zij konden zingen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.