Eerste Narcos seizoen 4 beelden vrijgegeven door Netflix

  Nog even en dan gaat het vierde seizoen van Narcos van start. Nu zijn de eerste Narcos seizoen 4 beelden vrijgegeven. We zien acteurs Michael Peña en Diego Luna.

  Eerst speelde alles zich in Colombia af, maar nu verplaatst het verhaal zich naar Mexico. Op de beelden zien we twee acteurs die in het nieuwe Narcos seizoen een belangrijke rol krijgen.

  Nieuwe Narcos seizoen 4 beelden

  We zien alvast hoe acteurs Michael Peña en Diego Luna op onderstaande beelden het er vanaf brengen in Mexico. Dit siezoen zullen we zien hoe Miguel Ángel Félix Gallardo de leider van het Guadalajarakartel speelt. Diego Luna kruipt in de huid van undercoveragent Kiki Camarena.

  Allebei de onderstaande beelden zijn afkomstig van Netflix.

  Narcos seizoen 4 beelden

  Narcos seizoen 4 beelden

  Het nieuwe seizoen zal volledig in het teken komen te staan van het Guadalajarakartel. Kiki doet een poging om bij dit kartel te infiltreren en in de serie zullen we zien hoe hij het er vanaf zal brengen. Dit jaar gaan we de acteerprestaties van deze nieuwe Narcos acteurs zien. Ondanks dat er nog geen exacte releasedatum bekend is, wil Netflix deze dit jaar uitbrengen.

  Eerdere seizoenen van Narcos zijn erg goed ontvangen. Toen wij een een Narcos Seizoen 2 review publiceerden, werd de serie als een Tom & Jerry voor volwassenen bestempeld. De serie wordt voornamelijk geprezen om haar detail en kreeg dan ook een dikke 9.0. Ondertussen is het dan ook één van de beste series van Netfix die je op dit moment kunt bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.