Eerste Mulan trailer voor live-action remake nu te zien

  De eerste trailer van Disney’s live-action remake van Mulan is nu te zien. De Mulan trailer is onder andere te zien op het YouTube kanaal van Disney. De film komt volgend jaar uit en moet vanaf 27 maart 2020 in Nederlandse bioscopen draaien.

  De trailer laat vooral veel spektakel zien. Van de musicalnummers uit de het origineel van 1998 is niks te bekennen. In dat opzicht lijkt deze Disney live-action remake sterker af te wijken van het origineel dan de meeste andere live-action remakes.

  Wie spelen er in Mulan?

  De cast van de film wordt geleid door Yifei Liu als Mulan. Ook is Jet Li (The Expendables) te zien als de keizer van China. Donnie Yen, die in Rogue One te zien was als Chirrut Îmwe, neemt de rol van Commander Tung. Dit is een nieuw personage dat als mentor moet dienen voor Mulan.

  Wat is er te zien in de Mulan trailer?

  Zoals eerder genoemd is er weinig te zien van de musical die we kennen van de klassieke film. We zien vooral veel acrobatische stunts. Ook is Mulan druk in de weer met verschillende Chinese wapens. Naast Mulan zelf zijn er ook grootschalige veldslagen te zien. Een voice-over laat ons weten wat Mulan’s omgeving van haar verwacht.

  Wanneer kunnen we Mulan zien?

  Hoewel het oorspronkelijk de bedoeling was dat Mulan al in November van vorig jaar uit zou komen, wordt er nu gemikt op een release op 27 maart 2020. Het is dus nog even wachten voordat we meer dan deze Mulan trailer te zien krijgen.

  Als je nu alvast wil genieten van een live-action Disney remake kun je binnenkort naar The Lion King. Je kunt hier lezen welke momenten uit het origineel wij zo snel mogelijk in live-action willen zien. Uiteraard kun je ook nog veel andere Disney remakes terugkijken, zoals Beauty and the Beast of The Jungle Book.

  Ook komt voor de release van Mulan een nieuwe versie van Lady and the Tramp uit. Deze zal exclusief te zien zijn op Disney+. Deze streamingdienst lanceert op 12 November 2019 in de VS. Of deze dienst ook in Nederland vóór Mulan beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.