Eerste Mortal Kombat 11 DLC pack voegt onder andere Shang Tsung toe

  Door middel van een trailer zijn zes nieuwe DLC-personages voor Mortal Kombat 11 onthuld. Naast Shang Tsung zullen onder andere Nightwolf, Sindel ook aan de game toegevoegd worden. De eerste DLC genaamd ‘Kombat Pack 1’ komt uit op 18 juni en kost 39.99 euro.

  Wat zit er allemaal in de eerste Mortal Kombat 11 DLC pack?

  De DLC personages die in de nieuwe trailer onthuld zijn, werden al eerder aangekondigd. Zo wisten we al in maart dat Shang Tsung naar Mortal Kombat 11 zou komen. Shang Tsung is al sinds de eerste game uit 1992 een onderdeel van de franchise. In de allereerste game was hij de laatste baas die je moest verslaan.

  De tovenaar die daarnaast van gedaante kan veranderen is in de trailer te zien als een jongere versie van hemzelf. De stem van het personage wordt ingesproken door Cary-Hiroyuki Tagawa, de acteur die hem ook vertolkte in de Mortal Kombat film uit 1995. Het personage uit Mortal Kombat 11 toont hierdoor veel gelijkenissen met Shang Tsung uit die film.

  De andere aangekondigde Mortal Kombat 11 DLC personages zijn Nightwolf, Sindel en Spawn. Er zullen binnenkort nog twee nieuwe personages worden aangekondigd die onderdeel zijn van deze DLC. Naast de nieuwe speelbare fighters bevat de DLC skins en gear voor de DLC-personages en 19 andere skins voor de standaard personages.

  Wie zijn de twee nog onaangekondigde DLC-personages?

  Volgens de geruchten zijn deze onaangekondigde personages Ash uit The Evil Dead en The Terminator. Fans vonden in de bestanden van Mortal Kombat 11 verwijzingen naar deze personages en daarnaast een paar andere namen als Sheeva, Fujin en The Joker. De nieuwe trailer ondersteund deze geruchten.

  Aan het einde van de trailer spatten er bloedspetters op de tekst en is het geluid van een kettingzaag te horen. Volgens sommige is de muziek te aan het einde klinkt een variant van The Terminator soundtrack. Het zou in ieder geval heel goed kunnen aangezien de nieuwste Terminator film, Terminator: Dark Fate, later dit jaar uitkomt.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.