Eerste Jungle Book concept art

  Het The Jungle Book logo en de eerste concept art zijn opgedoken. De versie van Jon Favreau (Iron Man) van het Disney-verhaal uit 1967 verschijnt op 16 oktober 2015.

  Jungle Book: Origins, de adaptatie van Andy Serkis van de jonge Mowgli, wordt met een jaar uitgesteld naar 2016. In die versie spelen Andy Serkis zelf, alsmede Benedict Cumberbatch en Christian Bale. The Jungle Book van Jon Favreau wordt ingevuld met rollen voor onder anderen Bill Murray, Scarlett Johansson en Christopher Walken.

  Jungle Book heeft een indrukwekkende cast met grote acteurs

  Het script van The Jungle Book wordt verzorgd door Justin Marks (Suicide Squad) en de film kent computergemaakte dieren. Neel Sethi speelt junglejongen Mowgli, de wees die wordt opgevoed door dieren in de jungle. Het verhaal is oorspronkelijk geschreven door Rudyard Kipling.

  Christopher Walken zal de stem inspreken van King Louie, heerser van de apen. Giancarlo Esposito (The Usual Suspects) kruipt in de huid van Akela, leider van de kudde die voor Mowgli zorgt. Ben Kingsley is de panter Bagheera, Lupita Nyong'o speelt wolvin Rackcha, Bill Murray wordt de beer Baloo, Idris Elba zal tijger Shere Khan zijn en Scarlett Johanson vereenzelvigt zich met de slang Kaa.

  The Jungle Book logo

  The Jungle Book concept art

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.