Eerste iOS 9.3 beta uitgebracht

  De eerste iOS 9.3 beta is inmiddels uitgebracht. Dit is een van de grotere updates van iOS en komt ook met een hoop nieuwe features. Zo wordt er een focus gelegd op educatie met de nieuwe “Shared iPad’ feature.

  De vernieuwingen in de iOS 9.3 beta zijn bekendgemaakt via de officiële website van Apple. Bij de update hoort een grote vernieuwing genaamd “Shared iPad” waardoor studenten op elke iPad kunnen inloggen die in de klas wordt gebruikt. Voor leraren is er ook een nieuwe Classroom app ontwikkeld, waarmee ze tegelijkertijd apps kunnen starten op de iPads van studenten.

  Behalve de focus op het onderwijs bevat de update nog meer nieuwe features, waaronder de mogelijkheid om een iPhone met meerdere Apple Watches te koppelen. Een andere nieuwe feature heet Night Shift, die ervoor zorgt dat er ’s avonds minder fel blauw licht van je scherm komt.

  iOS 9.3 beta alleen voor ontwikkelaars

  Apple heeft de iOS 9.3 beta alleen uitgebracht voor ontwikkelaars. Het is aannemelijk dat er binnenkort nog meer betaversies zullen volgen voordat er een officiële update uitkomt voor de gewone gebruikers. Een exacte releasedatum van de update is nog niet door Apple bevestigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.