Eerste Inside Xbox 2019 aflevering binnenkort live te zien

  Inside Xbox 2019 zal terugkeren op dinsdag 5 februari om 23:00 uur (CET) Er zal allerlei nieuwe content te zien zijn, zoals nieuws, interviews, onthullingen en exclusief beeldmateriaal. In een persbericht zegt Microsoft dat er nog “fantastisch nieuws is” waar zij nog niets over mogen vertellen. Verder zal er veel aandacht besteed worden aan Crackdown 3, een game die binnenkort beschikbaar is op meerdere platformen.

  Inside Xbox is een terugkerend programma waarmee gamers op de hoogte worden gebracht met het laatste nieuws over de Xbox. Het concept is te vergelijken met Nintendo Direct, waarin Nintendo nieuwe content en belangrijk nieuws in een livestream onthuld. De eerste Inside Xbox uitzending vond plaats op 10 maart 2018 en stond vooral in het teken van Sea of Thieves. Ook bij de eerste Inside Xbox aflevering van 2019 zal er veel nieuwe content te zien zijn.

  Een voorbeeld van nieuwe content is de game Crackdown 3, die vanaf 15 februari beschikbaar zal zijn voor Xbox Game Pass, Xbox One en Windows 10. Joseph Staten, Creative Director, zal veel vertellen over de campagne en andere bijzonderheden van de game. De aflevering zal boordevol onthullingen en nieuwe informatie zitten over games als Mortal Kombat 11, The Division 2, Sea of Thieves, Astroneer, Journey to the Savage Planet, Jump Force, Metro Exodus. Ook zal er nieuwe informatie komen over de Xbox Game Pass.

  Inside Xbox 2019 op verschillende platformen

  De aflevering zal live worden uitgezonden via Mixer, Twitch, YouTube, Facebook en Twitter. Er is dus genoeg keuze uit verschillende platformen. Op elk platform zal nieuwe content te zien zijn, maar de makers raden aan om vooral op Mixer te kijken. Hier krijgen kijkers een exclusief kijkje achter de schermen en wordt er een “supergeheime Mixpot” weggegeven met gratis spullen.

  In de aanloop naar de uitzending zal er meer informatie over de giveaways beschikbaar komen. Mensen die nog geen Mixer-account hebben kunnen dit aanmaken door zich aan te melden met hun Microsoft-account. De aflevering zal op dinsdag 5 februari om 23:00 (CET) te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.