The hype is real: eerste impressies The Witcher Netflix-serie zeer positief

  Op 20 december zal de The Witcher serie gaan beginnen op Netflix. Een aantal mensen hebben alvast de mogelijkheid gekregen om een kennismaking te krijgen met de gloednieuwe show. De eerste impressies zijn positief!

  Netflix

  Netflix zet hoog in op The Witcher. Het streamingplatform wil van de serie dan ook haar vlaggenschip maken, zoals Game of Thrones dat voorheen was voor HBO en The Lord of the Rings dat zal zijn voor Amazon. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Daarnaast moet Netflix ook nog eens de strijd aangaan met het de nieuwe concurrent, Disney+ en het populaire The Mandalorian. Of The Witcher daadwerkelijk kan concurreren moet blijken op 20 december, maar de eerste impressies zijn in ieder geval zeer te spreken over de nieuwe show.

  Meerdere personen zijn onder andere zeer te spreken over het acteerwerk van Henry Cavill, die de rol van Geralt of Rivia op zich neemt. Fans van de games weten dat er flink wat wordt gevochten door de gemuteerde zwaardvechter en ook dat heeft de serie goed weten te vertalen naar het scherm, als we de eerste indrukken mogen geloven. Zo wordt er gezegd dat we de actiescenes uit Game of Thrones snel zullen vergeten na de kunsten van Geralt.

  Het is natuurlijk even afwachten hoe de rest van de serie eruit zal komen te zien, want de gelukkigen hebben niet het hele eerste seizoen kunnen zien. Vanaf 20 december kunnen we het zelf gaan beleven. Liefhebbers hoeven niet te vrezen dat het bij één seizoen zal blijven, want het tweede seizoen is ook al bevestigd door Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.