Eerste Han Solo foto verschenen

  Het nieuws rondom de nieuwe Han Solo film valt allemaal tegelijkertijd uit de hemel: de eerste Han Solo foto is verschenen. Daarnaast zijn de opnames van de film volgens studio Lucasfilm officieel begonnen, zo vertelde zij vandaag.

  We kunnen het allemaal niet aan, zoveel nieuws tegelijkertijd. Want de eerste Han Solo foto is een feit! Hierboven kan je de acteurs knusjes bij elkaar zien. De foto werd gisteren vrijgegeven door Lucasfilm.

  Eerste Han Solo foto én officiële bekendmaking van de opnames

  Daarbovenop maakte Lucasfilm vandaag bekend dat de opnames voor de film officieel zijn gestart. De hoofdrol heeft Alden Ehrenreich op zich genomen, maar ook toppers zoals Emilia Clarke (Daenerys Targaryen uit Game of Thrones), Woody Harrelson en Donald Glover zitten erin. Ook zal de eerste vrouwelijke droid verschijnen in deze Han Solo film, zo maakte Lucasfilm eerder bekend. De gelukkige actrice hiervoor is Phoebe Waller-Bridge (The Iron Lady, Man Up).

  Han Solo is een personage uit de Star Wars Saga, een smokkelaar die zich later bij de Rebellenalliantie aansluit. De film zal gaan over de gebeurtenissen van 'Star Wars: A New Hope' en dus zal ook Lando Calrissian een grote rol spelen, de andere 'bandiet' van een galaxy far, far away. Donald Glover zal Lando gaan spelen - met zijn humor moet dat wel lukken.

  Grote veranderingen in de vertolkingen

  De rol van Han Solo werd altijd vertolkt door Harisson Ford, en dus heeft Alden Ehrenreich geen kleine schoenen om op te vullen. Het script zal worden geschreven door Lawrence en Jon Kasdan. De regie heeft Phil Lord (The Lego Movie, 22 Jump Street, Cloudy with a Chance of Meatballs) op zich genomen.

  Wat de rollen precies worden van de rest van de acteurs, dat blijft nog een mysterie. Het gerucht gaat dat Woody de rol op zich zal nemen van Han Solo's mentor, maar Lucasfilm heeft nog niks bevestigd. De eerste Han Solo foto geeft ons nog wat om over na te denken.

  Als je nu na het zien van die aller eerste Han Solo foto denkt: Chewbacca ziet er anders uit, dat klopt! Hij wordt nu gespeeld door Joonas Suatomo, die gisteren zijn eerste officiële bericht online zette over zijn rol als Chewbacca. Hij heeft het stokje hiermee overgenomen van acteur Peter Mayhew. En Joonas is erg blij met zijn rol als Chewbacca, zo laat hij in de tweet weten:

  Eerste Han Solo foto verschenen en Joonas over zijn rol als Chewbacca

  De *Wookiee fist bump* maakt het geheel compleet. We zijn benieuwd. Volgens Lucasfilms streven ze ernaar de film te laten uitkomen op 25 mei 2018.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.